Uutisia Fordilta 3/2018

19.2.2018

Autot kävivät hyvin kaupaksi tammikuussa

Autokauppa on startannut vuoteen 2018 pirteissä merkeissä sekä henkilö- että pakettiautojen osalta. Tammikuun ensirekisteröintitilastot osoittavat henkilöautoissa 6,6 %:n ja pakettiautoissa 4,7 %:n kasvua viime vuoden tammikuuhun verrattuna.

Ford oli tammikuun viidenneksi rekisteröidyin henkilöauto 7,6 %:n markkinaosuudella. Sekä Focus että Fiesta ylsivät kymmenen rekisteröidyimmän mallin joukkoon. Pakettiautoissa Ford oli markkinakakkonen 22,1 %:n markkinaosuudella.

Ford, Ford Store Laakkonen Helsinki ja HJK laajentavat yhteistyötään

Kaksi vuotta sitten HJK:n miesten edustusjoukkueen kanssa solmittua yhteistyötä on jatkettu kahdella vuodella ja laajennettu koskemaan myös naisten edustusjoukkuetta ja Klubi 04 -joukkuetta. Katsojille yhteistyö näkyy mm. HJK:n ottelutapahtumissa heti Veikkausliigan käynnistyessä 8.4.

Paina kaasua, isä!

Norjalaisen Martinin matka päiväkotiin taittuu taksiautoilijaisänsä kyydissä. Martin saakin kahdesti päivässä kokea vauhdin hurmaa, isän taksi on nimittäin Ford Focus RS. Isä Evald kertoo elävänsä unelmaansa. Autolla on nimikin, Blue Lightning eli sininen salama. RS:n mittariin on kertynyt 127 000 kilometriä puolessatoista vuodessa, joten vauhdikas kyyti kiehtoo myös muita matkustajia.

Linkki tiedotteeseen


Ford Performance -mallit ottavat mittaa toisistaan

Mikä autoista voitti? Se selviää, kun katsot videon, jossa kahdeksan Ford Performance -mallia kohtasi toisensa porrastetussa aika ajossa yhdellä 5,3 kilometrin mittaisella ratakierroksella. Vastakkain olivat Ford F-150 Raptor, Fiesta ST ja uusi Fiesta ST, Focus RS, Mustang GT, Mustang GT350R, Ford GT:n tuotantomalli ja Ford GT -kilpa-auto.

Linkki tiedotteeseen


Ford Mobility Team laajentaa toimintaansa

Ford Mobility Teamin on tarkoitus tuoda tänä vuonna laaja joukko uusia tuotteita niin yksityisautoilijoille kuin kaupungeille. Se on hankkinut omistukseensa kaksi yhtiötä, Autonomicin ja TransLocin. Yksi tuotteista on liikkumisen käyttöjärjestelmä, avoin pilvipalveluna toimiva alusta, joka laajenee myös muiden autonvalmistajien kuin Fordin käyttöön. Samoin laajennetaan Koilllis-Michiganissa piloitoitua ei-kiireellisten sairaankuljetusten toimintaa.

Linkki tiedotteeseen

Chariot tuo yhdysliikennepalvelut Eurooppaan

Yhdysvalloissa toimiva Chariot laajentaa toimintaansa Eurooppaan ja tuo avaa Lontooseen neljä yhdysliikennereittiä täydentääkseen vilkkaan kaupungin olemassa olevaa joukkoliikennettä. Reittejä operoi 14 minibussia, ja ne voivat käyttää bussikaistoja. Ensimmäisen kahden viikon ajan palvelua voi käyttää ilmaiseksi. Palvelun käyttäjän tulee ladata sovellus, jonka avulla ilmoitetaan kyytitarpeesta. Sovellus etsii lähimmän reitin ja kertoo paikan, josta kyytiä tarvitseva noudetaan. Matkustaja voi varata paikan ja seurata minibussin liikkumista reaaliaikaisesti. Palvelu on käytössä maanantaista perjantaihin ruuhka-aikoina.

Linkki tiedotteeseen



Fordilta uusia autoja Team Sky Fleet -kilpapyöräilytallille

Viime vuonna legendaarisen Tour de Francen voittanut kilpapyöräilytalli Team Sky Fleet saa täksi kaudeksi käyttöönsä älykkäällä AWD-nelivedolla varustetut Mondeo ST-Line -autot sekä uuden Tourneo Customin. Tallilla on jo aiemmin ollut käytössään AWD S-MAX, Edge ja Transit. Mondeot tullaan näkemään tallin huoltoautoina, jotka seuraavat pyöräilijöiden letkaa. Autojen tulee selviytyä vaihtelevissa ajo-olosuhteissa ja kuljettaa lähes 400 kilon kuormaa: varapyöriä ja renkaita, juomapulloja, työkaluja ja isoa kylmälaukkua.

Linkki tiedotteeseen


Ford Motor Company

Ford Motor Company on globaali yhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Dearbornissa, Michiganissa. Yhtiö suunnittelee, valmistaa, markkinoi, huoltaa Ford-merkin alla henkilöautoja, kuorma-autoja, SUV-autoja ja sähköautoja sekä ylellisiä Lincoln-henkilöautoja. Lisäksi yhtiö tarjoaa rahoituspalveluita Ford Motor Credit Companyn kautta ja tavoittelee johtavia asemia sähkötoimisissa ratkaisuissa, autonomisissa autoissa ja mobiliteettiratkaisuissa. Ford työllistää noin 203 000 henkilöä ympäri maailmaa. Lisätietoja Fordista ja sen tuotteista sekä Ford Motor Credit Companysta löytyy osoitteestawww.corporate.ford.com

Ford of Europe valmistaa, myy ja huoltaa Ford-autoja 50 markkina-alueella. Sen palveluksessa työskentelee noin 52 000 henkilöä ja yhteisyritykset mukaan lukien noin 66 000 henkilöä. Euroopassa toimii myös Ford Motor Credit Company ja Ford Customer Service Division sekä 24 tuotantolaitosta, joista 16 Ford omistaa kokonaan tai on enemmistöomistaja ja 8 on yhteisomistuksessa muiden toimijoiden kanssa. Ensimmäiset Ford-autot tuotiin Eurooppaan vuonna 1903 – samana vuonna, jolloin Ford Motor Company perustettiin. Tuotanto Euroopassa aloitettiin vuonna 1911

Uutiset

Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Suomen Autohuolto Oy

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Suomen Autohuolto Oy