Tärkeää tietoa liittyen koronavirukseen
Lisävarusteet

Lisävarusteet

Personoi autosi Ford-lisävarusteilla


Olet valinnut autosi värin ja verhoilun. Laaja valikoimamme laadukkaita lisävarusteita auttaa personoimaan Fordisi. Kun ostat lisävarusteet samalla kertaa kuin autosi, kattava takuu suojelee myös niitä, ja jos ostat auton rahoituksella, lisävarusteet voidaan sisällyttää kuukausimaksuihin.

Korimuotoilusarjat


Fordisi on muotoiltu tyylikkääksi ja valmistettu huolella, jotta ajokokemuksesi olisi miellyttävä ja rentouttava. Lisävarusteiden avulla avulla voit tehdä autostasi dynaamisemman ja yksilöidymmän: esim. korimuotoilusarjat. Ne on suunniteltu huolella ja testattu turvallisuuden osalta; ne sopivat autoosi täsmälleen.

Kevytmetallivanteet

Muuta autosi ulkonäköä Fordin kevytmetallivanteilla. Sulavalinjaiset, määrätietoiset tai elegantit - mitkä valitsetkin niin ne on valmistettu korkeimpien laatuvaatimusten mukaan parhaimmista materiaaleista ja läpikäyneet pitkät testaukset, jotta matkasi olisi turvallista. Ja koska jokainen kevytmetallivanne on tarkastettu läpivalaisulla, voit olla vakuuttunut, että niiden suorituskyky on yhtä hyvä kuin miltä ne näyttävät.

Kuljetus

Mitä ikinä tarvitset kuljettaa, meillä on ratkaisu, joka helpottaa kuljetusongelmaasi ja tekee kuljetuksesta turvallisempaa. Fordin taakkatelineet ovat tarpeen, kun käytetään erilaisia kattokuljetusvälineitä.

Vetokoukut

Ford-vetokoukut on testattu siten, että ne täyttävät Fordin laatuvaatimukset, jotka ovat huomattavasti korkeammat kuin viranomaisten vaatimukset. Ford-vetokoukut eivät vaaranna turvallisuutta ja kestävät Fordisi eliniän.

Pysäköintitutkat

Äänimerkit helpottavat pysäköintiä ahtaisiin paikkoihin. Pysäköintitutkia on saatavana eteen tai taakse. Niihin on myös saatavana peruutuskamera.


  >> Tutustu jälkiasennettaviin Ford-lisävarusteisiin tarkemmin  täältä.

  >> Tutustu Ford Lifestyle Collectioniin täältä


Varaosahenkilöstömme palvelee sinua kaikissa alkuperäisiin Ford varaosiin tai lisävarusteisiin liittyvissä kysymyksissä:

  • Marko Finnig

    Tuomas Soutukorva

    Ford -varaosat

  • Sakari Rauha

    Mika Kokkonen

    Ford -varaosat

020 712 0221 / [email protected]

Palvelemme arkisin klo. 07:30-17:00


Tarjoukset

Katso kaikki viimeisimmät tarjoukset Suomen Autohuolto Oy

Uutiset

Katso kaikki viimeisimmät uutiset Suomen Autohuolto OyArviot